Termeni și condiții

Termeni și condiții

Termenii "www.ereferat.org", reprezinta in continuare site-ul www.ereferat.org si serviciile puse la dispozitie de acesta.
Termenul "Utilizatorul" desemneaza toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.ereferat.org indiferent de motiv. Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

1. ACCEPTAREA CONTRACTULUI DE UTILIZARE

Site-ul, serviciile si continutul www.ereferat.org sunt oferite utilizatorului conditionat de acceptul acestuia din urma, fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca utilizatorul nu accepta termenii si conditiile specificate in prezentul contract, el trebuie sa inceteze imediat folosirea site-ului www.ereferat.org si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia. Prin utilizarea site-ului, utilizatorul afirma ca accepta sa respecte termenii si conditiile prezentate in acest contract. Site-ul www.ereferat.org poate revizui acest document in orice moment, prin actualizarea acestei pagini, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului www.ereferat.org reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

2. OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul este de acord sa nu foloseasca site-ul si serviciile puse la dispozitie pentru a: * incarca, publica sau transmite orice continut ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, sau care afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator;
* intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod;
* pretinde ca este o alta persoana sau afiliat la o alta persoana sau institutie, sau reprezentant al site-ului www.ereferat.org;
* falsifica datele de identificare, sau a le manipula in alt mod;
* incarca, posta, difuza sau transmite orice continut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare;
* incarca, posta, difuza sau transmite orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
* incarca, posta, difuza sau transmite orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii;
* incalca in mod intentionat sau nu orice lege locala, nationala sau internationala,
inclusiv, dar nu limitat la, orice regulament care are valoare de lege;
* colecta si/sau depozita date personale ale altor utilizatori ai site-ului;

3. OBLIGATIILE FURNIZORULUI (site-ul www.ereferat.org )

Referatele disponibile pe site-ul www.ereferat.org sunt considerate ca apartinand domeniului public, adica pot fi regasite in continutul multor altor site-uri de gen din intreaga lume. Raspunderea pentru continutul acestor aplicatii revine in exclusivitate autorilor sau/si detinatorilor lor si, desi ne straduim sa acordam cat mai mult credit acestora, nu putem acorda nicio garantie, sub orice forma, cu privire la aceste aplicatii.
Daca veti considera ca unul sau mai multe referate nu ar trebui sa apara pe www.ereferat.org, va rugam sa contactati webmasterul acestui site, si orice solicitare intemeiata pe aceasta linie va fi solutionata in cel mai scurt timp posibil. Deasemenea, site-ul nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea serviciilor sau securitatea aplicatiilor sale.

4. PROTEJAREA INFORMATIILOR

Site-ul www.ereferat.org isi rezerva dreptul de a oferi catre terti anumite informatii de ansamblu referitoare la domeniile de interes ale utilizatorilor sai. Aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de utilizatori sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea, procedurile judiciare, pentru a putea aplica aceste conditii de utilizare.

5. DESPAGUBIRI

Pentru toate pagubele cauzate site-ului www.ereferat.org si partenerilor acesteia prin folosirea serviciilor site-ului, incalcarea prezentului contract sau a drepturilor unei terte persoane, utilizatorul se obliga sa suporte plata despagubirilor stabilite de comun acord sau, dupa caz, de instantele de judecata competente.

6. MODIFICARI ALE SERVICIULUI

Site-ul www.ereferat.org isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anumit interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai partial) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca nu suntem raspunzatori fata de Dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului si nu puteti cere despagubiri sub nici o forma pentru aceste motive.

7. PUBLICITATE SI PROMOTII

Site-ul www.ereferat.org ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul paginilor sale. Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea Dumneavoastra si a companiilor care desfasoara respectivele promotii sau campanii publicitare. Noi nu suntem raspunzatori si nu vom fi trasi la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului www.ereferat.org.

Prin agrearea termenilor prezentului contract ne acordati dreptul de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

8. LEGATURI

Site-ul poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri web sau alte resurse. Deoarece site-ul www.ereferat.org nu are nici un control asupra acesor site-uri sau resurse, luati la cunostinta si sunteti de acord ca nu suntem responsabili de disponibilitatea acestora si nu garantam si nu suntem responsabili pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Mai mult, sunteti de acord ca nu vom fi responsabili sau pasibili de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

9. DREPTURI DE PROPRIETATE

Ati luat la cunostinta si sunteti de acord ca site-ul si orice software folosit in legatura cu serviciile sale, precum si orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul site-ului sunt protejate de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi.

Sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate bazate pe serviciile sau pe programele folosite in cadrul site-ului, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, in paginile site-ului www.ereferat.org sau de catre companiile ce conduc campanii publicitare in cadrul site-ului.

10. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
* utilizarea serviciilor site-ului se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".
* Nu oferim nici o garantie ca:
* serviciile vor implini toate cerintele Dumneavoastra;
* serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
* rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
* calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de Dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;
* orice eroare de program va fi corectata;
* Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de site-ul www.ereferat.org se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

11. LIMITARI ALE RASPUNDERII

Ati luat la cunostinta si sunteti de acord ca nu vom fi raspunzatori pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, pagube pentru pierderei de profit, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile sau orice alt fel de pagube (chiar daca am fost inainte informati de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
* utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului;
* costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute sau mesaje primite sau tranzactii incepute prin sau de pe site-ul www.ereferat.org;
* acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Dumneavoastra;
* declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
* orice alta problema legata de serviciile site-ului.

12. INFORMATII GENERALE

Prezentul regulament constituie în intregime un acord incheiat intre Dumneavoastra si www.ereferat.org in privinta utilizarii site-ului. Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Prezentul acord este singura conventie dintre Dumneavoastra si site-ul www.ereferat.org si reglementeaza folosirea de catre Dumneavoastra a serviciilor site-ului, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre Dumneavoastra si www.ereferat.org (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a prezentului regulament).