Referate Diverse

Preview - Plan De Afaceri - Model 1


i descrierea pietei
factorii economici exteriori au facut ca in ultimii zece ani piata romaneasca a turismului sa se caracterizeze priintr-o mare recesiune, fapt relevat si de ultimele sondaje de opinie in randul populatiei. incepand cu anul 1989 turismul romanesc a suferit numeroase schimbari, astfel ca incepand cu acest an hotelurile au inceput sa fie din ce in ce mai putin populate, iar lucrurile au inceput sa mearga din ce in ce mai prost. la aceasta a contribuit scaderea nivelului de trai si al puterii de cumpare a celor mai multi romani.
in urmatorii cativa ani in care indicatorii economici au cotinuat sa scada si oamenii de rand sa o duca din ce in ce mai greu, a aparut totusi o clasa de mici intreprinzatori care prin desfasurarea unor activitati economice au inceput sa inregistreze profit, si deci sa-si permita un concediu de odihna iintr-o statiune. cum romania iesise de curand de sub un regim totalitar a existat dorinta de a iesi afara,prin afara intlegand tariile din apropiere grecia, turcia, bulgaria, ungaria, in afara de acest aspect a mai existat si o tendinta de coninua scarere a numarului de turisti autohtoni din statinile romane.
in aceste conditii turismul nu a mai adus profit fiind la un pas de a deveni o gaura neagra a bugetului. statul care inca mai detinea majoritatea in consiliile de administratie a diverselor societati de turism nu a avut bani sa mai investeasca in modernizarea si intetinerea hotelurilor, vilelor si a statiunilor in general, astfel incat totul a intrat in stare de conservare si de cele mai multe ori conservarea a insemnat distrugere. ca urmare lucrurile au mers din ce in ce mai prost si aproape nici un strain nu mai era atras de statiunile tarii, iar lucru cel mai grav era ca turistii romanii care de la an la an erau mai putini la numar, nu puteau sa-si mai permita un concediu.
odata cu privatizarea statiunilor si concesionarea hotelurilor, lucrurile au inceput sa se schimbe in mai bine...

Aceste este doar un simplu preview la acest referat. Pentru referatul complet va rugam frumos sa il downloada-ti

Referat - Plan De Afaceri - Model 1

Nume referat: Plan De Afaceri - Model 1
Categorie: Referate Diverse
Afisari: 12643
Download Word Download Referat (Word)
Mai multe referate asemanatoare:
Plan de afaceri Click aici
Plan afaceri Click aici
Planul de afaceri Click aici
Planul de afaceri Click aici
Piata de capital model investitie Click aici
Succesul in afaceri Click aici

Cautari asemanatoare

Referate scoala aranajate pe categorii. Cele mai populare referate, referate scoala, referate limba romana, referate engleza, referate istorie, referate geografie, referate in toate domeniile.
Toate drepturile rezervate. Copyright 2010 ©. Politica de confidentialitate - Contact - Blog.
Cautari : A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z